Een zeer belangrijk onderdeel van uw horeca onderneming is uw vaatwasstraat. Alle borden, schalen en pannen moeten na afloop van een succesvolle avond weer hygiënisch schoon in de kast. Hygiëne is een onderwerp wat voor u, als horecaondernemer, erg belangrijk is. Het verschil tussen een vaatwasser voor in een horecakeuken en een consumenten vaatwasser zit hem onder meer in de capaciteit. Vaatwassers geschikt voor de horeca wassen uw vaat binnen enkele minuten.
Wij hebben als doel om uw vaatwasproces te optimaliseren en te vergemakkelijken. Met behulp van ons vaatwasconcept richten we uw vaatwasproces zo effectief en efficiënt mogelijk in. Want in zowel een kleine lunchroom als in een spoelkeuken van een groot hotel kan op de vaat veel kosten bespaard worden. Denk aan verminderd verbruik van water, energie, vaatwasmiddel en arbeid. Daarnaast zorgen de professionele vaatwasmachines voor een beter werkkllimaat voor de afwasmedewerker ten aanzien van bijvoorbeeld ergonomie en temperatuur van de spoelruimte. Het optimaal inrichten van de spoelruimte kan daar nog verder aan bijdragen. Liever uw spoelkeuken leasen? Bekijk onze mogelijheden